Nutriční hodnoty (Bábovka se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 23 511 kJ / 5 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 317,36 g |
| – nasycené | 182,52 g |
| – nenasycené | 113,75 g |
| –– mononenasycené | 99,10 g |
| –– polynenasycené | 14,65 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 2,31 g |
| Sodík | 761 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 587,30 g |
| – cukry | 365,10 g |
| ––– laktóza | 19,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g nastrouhané čokolády (mléčné nebo na vaření) | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |