Nutriční hodnoty (Tortilla de patatas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 621 kJ / 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 34,34 g |
| – nasycené | 8,25 g |
| – nenasycené | 15,81 g |
| –– mononenasycené | 12,63 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 33,75 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej (lze použít ale i klasický) | Olej olivový | |
| špenát | Špenát čerstvý | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| klobáska | Klobása | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| šunka apod | Šunka vepřová vařená |