Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie7 116 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny12,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,35 g
Tuky39,47 g
– nasycené4,93 g
– nenasycené30,63 g
–– mononenasycené15,93 g
–– polynenasycené14,70 g
––– omega 30,67 g
Vláknina40,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy303,75 g
– cukry287,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
50 g 50 g pekanových ořechů nebo vlašských ořechů Pekan 50 g
50 g 50 g fruktózy Fruktóza 50 g
20 g 20 g vanilkové fruktózy (vanilkový cukr light) Fruktóza 20 g
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
400 ml 400 ml jablečného džusu (šťávy) Džus jablečný 400 ml
5 g 5 g agaru Agar 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.