Nutriční hodnoty (Jablečné želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 7 116 kJ / 1 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,35 g |
| Tuky | 39,47 g |
| – nasycené | 4,93 g |
| – nenasycené | 30,63 g |
| –– mononenasycené | 15,93 g |
| –– polynenasycené | 14,70 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 40,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 303,75 g |
| – cukry | 287,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
| 50 g 50 g pekanových ořechů nebo vlašských ořechů | Pekan | 50 g |
| 50 g 50 g fruktózy | Fruktóza | 50 g |
| 20 g 20 g vanilkové fruktózy (vanilkový cukr light) | Fruktóza | 20 g |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 400 ml 400 ml jablečného džusu (šťávy) | Džus jablečný | 400 ml |
| 5 g 5 g agaru | Agar | 5 g |