Nutriční hodnoty (Jablečné želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 7 116 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 39,47 g |
– nasycené | 4,93 g |
– nenasycené | 30,63 g |
–– mononenasycené | 15,93 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 40,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 303,75 g |
– cukry | 287,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
50 g 50 g pekanových ořechů nebo vlašských ořechů | Pekan | 50 g |
50 g 50 g fruktózy | Fruktóza | 50 g |
20 g 20 g vanilkové fruktózy (vanilkový cukr light) | Fruktóza | 20 g |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
400 ml 400 ml jablečného džusu (šťávy) | Džus jablečný | 400 ml |
5 g 5 g agaru | Agar | 5 g |