Nutriční hodnoty (Piškotové jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 264 kJ / 3 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,19 g |
Tuky | 210,44 g |
– nasycené | 120,40 g |
– nenasycené | 76,25 g |
–– mononenasycené | 68,10 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 3,48 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 284,25 g |
– cukry | 168,95 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
jahody | Jahody čerstvé | |
strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá |