Nutriční hodnoty (Ledvinky na hrášku v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 53,39 g |
– nasycené | 21,39 g |
– nenasycené | 30,93 g |
–– mononenasycené | 24,99 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 16,85 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
asi 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
masox nebo hovězí vývar | Bujón hovězí | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1 lžíce 1 lžíce oleje -nemusí být | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá lžička kopru | Kopr nať čerstvý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská |