Nutriční hodnoty (Dvoubarevný ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 046 kJ / 5 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 265,80 g |
| – nasycené | 57,40 g |
| – nenasycené | 183,50 g |
| –– mononenasycené | 97,40 g |
| –– polynenasycené | 86,10 g |
| ––– omega 3 | 10,14 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 930 mg |
| Sůl | 2,76 g |
| Sacharidy | 536,60 g |
| – cukry | 210,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tuku | Margarín | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| minerálka (nebo mléko) | Voda minerální | |
| 50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| drobné ovoce: ostružiny, rybíz, jahody | Jahody čerstvé |