Nutriční hodnoty (Filé z candáta s omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
| Tuky | 11,62 g |
| – nasycené | 1,73 g |
| – nenasycené | 9,57 g |
| –– mononenasycené | 7,93 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,42 g |
| – cukry | 32,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filé z candáta s kůží asi po 175 g | Candát filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| estragon | Estragon sušený | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky celozrnné hořčice | Hořčice kremžská |