Nutriční hodnoty (Zelňačka z hlávkového zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 klobásky | Klobása | |
| uzené maso (dle chuti) | Vepřová plec uzená | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka Vegety | Kořenící směs sypká |