Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
| Tuky | 58,18 g |
| – nasycené | 11,51 g |
| – nenasycené | 41,81 g |
| –– mononenasycené | 13,76 g |
| –– polynenasycené | 28,05 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 14,38 g |
| Cholesterol | 118 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 32,18 g |
| – cukry | 25,32 g |
| ––– laktóza | 7,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 1 1 jablko (moučnaté) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |