Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
| Tuky | 25,62 g |
| – nasycené | 3,42 g |
| – nenasycené | 19,21 g |
| –– mononenasycené | 14,19 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 21,10 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové kotlety (nebo kýty) | Vepřová kotleta s kostí | 250 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g hub podle sezóny (nebo žampióny) | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| oblíbené koření (drcený kmín) | Pepř černý | |
| oblíbené bylinky | Petržel nať čerstvá |