Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s brokolicovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 17 147 kJ / 4 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 481,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 281,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 199,82 g |
| Tuky | 130,72 g |
| – nasycené | 59,77 g |
| – nenasycené | 65,09 g |
| –– mononenasycené | 48,42 g |
| –– polynenasycené | 16,68 g |
| ––– omega 3 | 2,17 g |
| Vláknina | 190,66 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 4,14 g |
| Sůl | 9,22 g |
| Sacharidy | 155,35 g |
| – cukry | 90,73 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 3 3 kávové lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 9 9 ks růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 4500 g |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 15 dkg 15 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kmín (drcený) | Kmín |