Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 733 kJ / 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 81,55 g |
| – nasycené | 10,43 g |
| – nenasycené | 63,99 g |
| –– mononenasycené | 18,25 g |
| –– polynenasycené | 45,74 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 14,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g jablek | Jablko čerstvé | 100 g |
| několik několik jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g majonézy (nebo bílý jogurt) | Majonéza | 100 g |