Nutriční hodnoty (Zelny salat s celerovou nati)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 182 kJ / 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 31,35 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 27,06 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,07 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menší hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| hrst hrst listů celerové natě | Celer řapíkatý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| citronová sůl (nebo 1/2 lžičky kyseliny citronové) | ||
| cukr | Cukr bílý | |
| sul | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |