Nutriční hodnoty (Barcelonský jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 056 kJ / 2 403 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,52 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,84 g | 
| Tuky | 114,97 g | 
| – nasycené | 50,43 g | 
| – nenasycené | 52,45 g | 
| –– mononenasycené | 37,47 g | 
| –– polynenasycené | 14,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,85 g | 
| Vláknina | 21,40 g | 
| Cholesterol | 1,24 g | 
| Sodík | 503 mg | 
| Sůl | 1,04 g | 
| Sacharidy | 279,12 g | 
| – cukry | 208,47 g | 
| ––– laktóza | 6,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 60 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 40 g 40 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 40 g | 
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g | 
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml | 
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |