Nutriční hodnoty (Kapr na másle se smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 318 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
| Tuky | 101,40 g |
| – nasycené | 66,12 g |
| – nenasycené | 32,71 g |
| –– mononenasycené | 29,66 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 0,47 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 20,05 g |
| – cukry | 11,58 g |
| ––– laktóza | 11,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kapra | Kapr | |
| asi 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| asi 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý |