Nutriční hodnoty (Piškotový řez s jahodovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 574 kJ / 3 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 282,78 g |
| – nasycené | 114,39 g |
| – nenasycené | 149,23 g |
| –– mononenasycené | 114,51 g |
| –– polynenasycené | 34,72 g |
| ––– omega 3 | 9,87 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 691 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 210,40 g |
| – cukry | 127,00 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 20 g 20 g želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
| moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| jahody na ozdobu | Jahody čerstvé | |
| meduňka | Máta peprná list čerstvá | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |