Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotový řez s jahodovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 574 kJ /
3 722 kcal
Bílkoviny77,42 g
– z toho živočišné bílkoviny63,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky282,78 g
– nasycené114,39 g
– nenasycené149,23 g
–– mononenasycené114,51 g
–– polynenasycené34,72 g
––– omega 39,87 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 691 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy210,40 g
– cukry127,00 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
500 g 500 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
20 g 20 g želatiny Želatina vepřová 20 g
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
jahody na ozdobu Jahody čerstvé
meduňka Máta peprná list čerstvá
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.