Nutriční hodnoty (Broskvovo-tvarohová buchta - plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 572 kJ / 3 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
| Tuky | 134,74 g |
| – nasycené | 14,98 g |
| – nenasycené | 105,55 g |
| –– mononenasycené | 74,65 g |
| –– polynenasycené | 30,90 g |
| ––– omega 3 | 8,46 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 376,60 g |
| – cukry | 160,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 bílé jogurty (150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1/2 baličku 1/2 baličku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 plechovka 1 plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý |