Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvovo-tvarohová buchta - plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 572 kJ /
3 005 kcal
Bílkoviny66,97 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,25 g
Tuky134,74 g
– nasycené14,98 g
– nenasycené105,55 g
–– mononenasycené74,65 g
–– polynenasycené30,90 g
––– omega 38,46 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 462 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy376,60 g
– cukry160,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
2 2 bílé jogurty (150 g) Jogurt kravský bílý 1,5%
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1/2 baličku 1/2 baličku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 plechovka 1 plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
2 2 měkké tvarohy Tvaroh polotučný
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.