Nutriční hodnoty (Linecké slepované s marcipánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 264 kJ / 3 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,75 g |
| Tuky | 192,59 g |
| – nasycené | 87,72 g |
| – nenasycené | 99,51 g |
| –– mononenasycené | 69,31 g |
| –– polynenasycené | 30,20 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 642 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 406,22 g |
| – cukry | 214,90 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
| 80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cukr vanilka | Cukr vanilkový | |
| 120 g 120 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 120 g |
| 120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |
| 5 kapek 5 kapek mandlové tresti hořká mandle | Aroma mandlové | |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| potravinářská barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
| čokoládová rýže | Cukrářská rýže | |
| kokos | Kokos strouhaný |