Nutriční hodnoty (Rybka pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 3,20 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,57 g |
| –– mononenasycené | 0,51 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 100,20 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4-5 4-5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| hrst hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |