Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
Tuky | 45,97 g |
– nasycené | 21,81 g |
– nenasycené | 23,31 g |
–– mononenasycené | 18,40 g |
–– polynenasycené | 4,90 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,30 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
pepř dle potřeby | Pepř černý | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská |