Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 45,97 g |
| – nasycené | 21,81 g |
| – nenasycené | 23,31 g |
| –– mononenasycené | 18,40 g |
| –– polynenasycené | 4,90 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 64,30 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
| pepř dle potřeby | Pepř černý | |
| sůl dle potřeby | Sůl mořská |