Nutriční hodnoty (Vojenská buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 925 kJ / 4 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 36,97 g |
| – nasycené | 8,85 g |
| – nenasycené | 17,27 g |
| –– mononenasycené | 11,77 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 544 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 827,40 g |
| – cukry | 456,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 400 g 400 g cukr krystal | Cukr bílý | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| kokos (může se posypat jen moučkovým cukrem) | Kokos strouhaný |