Nutriční hodnoty (Tvarohovo-višňové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 971 kJ / 4 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,65 g |
| Tuky | 113,65 g |
| – nasycené | 37,15 g |
| – nenasycené | 62,74 g |
| –– mononenasycené | 42,78 g |
| –– polynenasycené | 19,96 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 19,08 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 708,18 g |
| – cukry | 306,56 g |
| ––– laktóza | 51,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 ml 350 ml vlažného mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80 g 80 g změklé Hery | Margarín | 80 g |
| 500 g 500 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 80 g 80 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 80 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| višňová marmeláda (nebo višně) | Marmeláda višňová | |
| sekané mandle na povrch (možno vynechat) | Mandle loupané | |
| sádlo | Sádlo vepřové |