Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-višňové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 971 kJ /
4 534 kcal
Bílkoviny160,11 g
– z toho živočišné bílkoviny91,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,65 g
Tuky113,65 g
– nasycené37,15 g
– nenasycené62,74 g
–– mononenasycené42,78 g
–– polynenasycené19,96 g
––– omega 31,55 g
Vláknina19,08 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 1,35 g
Sůl3,14 g
Sacharidy708,18 g
– cukry306,56 g
––– laktóza51,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 ml 350 ml vlažného mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g změklé Hery Margarín 80 g
500 g 500 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
80 g 80 g krupice Krupice pšeničná hrubá 80 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
višňová marmeláda (nebo višně) Marmeláda višňová
sekané mandle na povrch (možno vynechat) Mandle loupané
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.