Nutriční hodnoty (Tvarohovo-višňové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 971 kJ / 4 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,65 g |
Tuky | 113,65 g |
– nasycené | 37,15 g |
– nenasycené | 62,74 g |
–– mononenasycené | 42,78 g |
–– polynenasycené | 19,96 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 19,08 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 708,18 g |
– cukry | 306,56 g |
––– laktóza | 51,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 ml 350 ml vlažného mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
80 g 80 g změklé Hery | Margarín | 80 g |
500 g 500 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
80 g 80 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 80 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
višňová marmeláda (nebo višně) | Marmeláda višňová | |
sekané mandle na povrch (možno vynechat) | Mandle loupané | |
sádlo | Sádlo vepřové |