Nutriční hodnoty ("Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 84,34 g |
– nasycené | 41,11 g |
– nenasycené | 42,11 g |
–– mononenasycené | 36,06 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- vepřová krkovice 2 velké plátky plátky | Vepřová krkovice | |
30 30 dkg játra drůbeží(vepřová, já jsem měla krůtí) nakrájet na menší kousky | Játra vepřová | |
2 2 velké cibule na proužky | Cibule čerstvá | 140 g |
kousek kousek slaniny | Špek | |
10 dkg 10 dkg špeku | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika paprika | Paprika červená sušená | |
brambory | Brambor zimní |