Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 109 kJ / 26 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,74 g |
| Tuky | 0,13 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 4,65 g |
| – cukry | 3,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1/2 1/2 malé mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| nakonec sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |