Nutriční hodnoty ("HORKÝ PES")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 796 kJ / 3 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,70 g |
Tuky | 174,20 g |
– nasycené | 101,62 g |
– nenasycené | 70,41 g |
–– mononenasycené | 29,09 g |
–– polynenasycené | 41,32 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 8,91 g |
Sůl | 21,90 g |
Sacharidy | 384,80 g |
– cukry | 29,40 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
lžička lžička Sladěnky (prodává se v biopotravinách - výborná věc na dělání kynutích těst!!!) | Sladěnka | |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
140 ml 140 ml vody | Voda | 140 ml |
7,5 g 7,5 g soli (asi 1,5 lžičky) | Sůl mořská | 7.5 g |
355 g 355 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 355 g |
25 g 25 g tuku - já používám rozpuštěné máslo | Máslo kravské | 25 g |
9 9 delších párků | Párek vepřový | 720 g |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
plátek plátek eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% |