Nutriční hodnoty (Rakouská dýňová polévka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 26,92 g |
– nasycené | 14,66 g |
– nenasycené | 11,72 g |
–– mononenasycené | 7,15 g |
–– polynenasycené | 4,57 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,50 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g dýně hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
svazek svazek čerstvého kopru (nebo 2 lžíce mraženého) | Kopr nať čerstvý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |