Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rakouská dýňová polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 262 kJ /
541 kcal
Bílkoviny18,08 g
– z toho živočišné bílkoviny10,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky26,92 g
– nasycené14,66 g
– nenasycené11,72 g
–– mononenasycené7,15 g
–– polynenasycené4,57 g
––– omega 30,53 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,50 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g dýně hokkaidó Dýně Hokkaidó čerstvá 400 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
svazek svazek čerstvého kopru (nebo 2 lžíce mraženého) Kopr nať čerstvý
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.