Nutriční hodnoty (Indické cibulové smaženky (bhajis) s mátovou rájtou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 261 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,61 g |
Tuky | 5,52 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 4,13 g |
–– mononenasycené | 1,21 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 28,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 3,37 g |
Sacharidy | 90,85 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g Hrašky | Hraška | 100 g |
1 PL 1 PL kari pasty (použila jsem žlutou) nebo koření | Curry pasta | 15 g |
1/2 KL 1/2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
chilli paprička nebo drcené chilli (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
cca 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
1 1 bílý jogurt (hustý, malý) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
pár snítek snítek čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 1 malý stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |