Nutriční hodnoty (Kečupový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 588 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 55,76 g |
– nasycené | 25,88 g |
– nenasycené | 26,77 g |
–– mononenasycené | 23,19 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 14,46 g |
Sacharidy | 20,72 g |
– cukry | 16,75 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vlažné vody | Voda | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 lžíce kečupu (já dávám trochu víc, ale pak musím přisypávat mouku, aby byla správná hustota) | Kečup sladký | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
440 440 g hladké mouky (může být půl hladké a půl nějaké celozrnné, žitné, špadlové – co máte rádi) | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžička 1 lžička sušeného droždí (já dávám celý sáček 7g) | Droždí sušené | 5 g |
250 g 250 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
lžíce lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | |
lžíce lžíce oregána | Oregano sušené |