Variace na domácí boršč
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 43,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Klasický boršč se podává se zakysanou smetanou, tu si může každý přidat dle vlastní chuti, Já ji nepoužívám, ale každý si dá dle svého rozmaru :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2021 20:19
29. 1. 2021 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 23 minutami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 27 minutami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 6 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 6 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 6 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 7 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: žebra, pepř černý, bobkový list, celer, koření nové koření, mrkev, petržel, česnek, sůl, voda, vývar, brambory, špek, cibulka, celer, mrkev, petržel, řepa červená, zelí, protlak rajčatový
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
2 názory