Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na domácí boršč

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

29. 1. 2021 18:53

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie1 728 kJ / 413 kcal
Bílkoviny9,67 g
Tuky18,01 g
Vláknina19,88 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 664 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy43,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Klasický boršč se podává se zakysanou smetanou, tu si může každý přidat dle vlastní chuti, Já ji nepoužívám, ale každý si dá dle svého rozmaru :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

29. 1. 2021 20:19

MamlajdaD: Děkuji, byl to první pokus, ale bylo to opravdu dobré, akorát já nemusím tu smetanu :-)

MamlajdaD MamlajdaD

29. 1. 2021 20:03

To vypadá dobře! Boršč mám moc ráda! :-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra, pepř černý, bobkový list, celer, koření nové koření, mrkev, petržel, česnek, sůl, voda, vývar, brambory, špek, cibulka, celer, mrkev, petržel, řepa červená, zelí, protlak rajčatový

TopRecepty.cz

Variace na domácí boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/owwB