Nutriční hodnoty (Tiramisu od Paula z hotelu Pierre)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 890 kJ / 7 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,33 g |
Tuky | 422,82 g |
– nasycené | 225,55 g |
– nenasycené | 159,33 g |
–– mononenasycené | 133,98 g |
–– polynenasycené | 25,36 g |
––– omega 3 | 3,92 g |
Vláknina | 7,65 g |
Cholesterol | 4,45 g |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 727,14 g |
– cukry | 544,67 g |
––– laktóza | 22,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajíčka | Vejce slepičí | 700 g |
311 gramů 311 gramů cukru | Cukr bílý | 311 g |
255 gramů 255 gramů mouky | Mouka pšeničná hladká | 255 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilky | Vanilkové lusky | |
6 kusů 6 kusů žloutku | Vaječný žloutek | 138 g |
198 gramů 198 gramů cukru | Cukr bílý | 198 g |
500 g 500 g Mascarpone | Mascarpone | 500 g |
1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
1 hrnek 1 hrnek šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |