Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tiramisu od Paula z hotelu Pierre)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 890 kJ /
7 383 kcal
Bílkoviny163,46 g
– z toho živočišné bílkoviny134,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,33 g
Tuky422,82 g
– nasycené225,55 g
– nenasycené159,33 g
–– mononenasycené133,98 g
–– polynenasycené25,36 g
––– omega 33,92 g
Vláknina7,65 g
Cholesterol 4,45 g
Sodík 1,56 g
Sůl2,89 g
Sacharidy727,14 g
– cukry544,67 g
––– laktóza22,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vajíčka Vejce slepičí 700 g
311 gramů 311 gramů cukru Cukr bílý 311 g
255 gramů 255 gramů mouky Mouka pšeničná hladká 255 g
1 lžíce 1 lžíce vanilky Vanilkové lusky
6 kusů 6 kusů žloutku Vaječný žloutek 138 g
198 gramů 198 gramů cukru Cukr bílý 198 g
500 g 500 g Mascarpone Mascarpone 500 g
1 sáček 1 sáček želatiny Želatina vepřová
1 hrnek 1 hrnek šlehačky Šlehačka 35% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.