Nutriční hodnoty (Tiramisu od Paula z hotelu Pierre)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 890 kJ / 7 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,33 g |
| Tuky | 422,82 g |
| – nasycené | 225,55 g |
| – nenasycené | 159,33 g |
| –– mononenasycené | 133,98 g |
| –– polynenasycené | 25,36 g |
| ––– omega 3 | 3,92 g |
| Vláknina | 7,65 g |
| Cholesterol | 4,45 g |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 2,89 g |
| Sacharidy | 727,14 g |
| – cukry | 544,67 g |
| ––– laktóza | 22,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajíčka | Vejce slepičí | 700 g |
| 311 gramů 311 gramů cukru | Cukr bílý | 311 g |
| 255 gramů 255 gramů mouky | Mouka pšeničná hladká | 255 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilky | Vanilkové lusky | |
| 6 kusů 6 kusů žloutku | Vaječný žloutek | 138 g |
| 198 gramů 198 gramů cukru | Cukr bílý | 198 g |
| 500 g 500 g Mascarpone | Mascarpone | 500 g |
| 1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
| 1 hrnek 1 hrnek šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |