Nutriční hodnoty (Ostružinová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 944 kJ / 2 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 25,68 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 12,00 g |
| –– mononenasycené | 8,70 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 3,61 g |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 416,10 g |
| – cukry | 201,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 200 g 200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 karamelový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 1 hrst 1 hrst mražených ostružin | Ostružiny čerstvé |