Nutriční hodnoty (Hot Pot (Zapečené brambory))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 53,64 g |
– nasycené | 20,16 g |
– nenasycené | 26,99 g |
–– mononenasycené | 21,93 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 25,28 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 125,10 g |
– cukry | 19,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vykostěné vepřové plece (nakrájené na kostičky) | Vepřová plec | 500 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička drceného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 plechovka 1 plechovka fazolí s kukuřicí | Fazole černá ledvina sterilované | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
500 g 500 g brambor (nakrájených na kolečka) | Brambor zimní | 500 g |
2 2 cibule na plátky | Cibule čerstvá | 140 g |
2-3 2-3 mrkve nakrájené na kolečka | Mrkev čerstvá | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |