Nutriční hodnoty (Hot Pot (Zapečené brambory))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,19 g |
| Tuky | 53,64 g |
| – nasycené | 20,16 g |
| – nenasycené | 26,99 g |
| –– mononenasycené | 21,93 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 25,28 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 125,10 g |
| – cukry | 19,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vykostěné vepřové plece (nakrájené na kostičky) | Vepřová plec | 500 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí s kukuřicí | Fazole černá ledvina sterilované | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| 500 g 500 g brambor (nakrájených na kolečka) | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 cibule na plátky | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2-3 2-3 mrkve nakrájené na kolečka | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |