Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hot Pot (Zapečené brambory))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 248 kJ /
1 493 kcal
Bílkoviny117,29 g
– z toho živočišné bílkoviny100,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,19 g
Tuky53,64 g
– nasycené20,16 g
– nenasycené26,99 g
–– mononenasycené21,93 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 30,21 g
Vláknina25,28 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy125,10 g
– cukry19,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vykostěné vepřové plece (nakrájené na kostičky) Vepřová plec 500 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 plechovka 1 plechovka fazolí s kukuřicí Fazole černá ledvina sterilované
hovězí vývar Vývar hovězí
500 g 500 g brambor (nakrájených na kolečka) Brambor zimní 500 g
2 2 cibule na plátky Cibule čerstvá 140 g
2-3 2-3 mrkve nakrájené na kolečka Mrkev čerstvá 125 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.