Nutriční hodnoty (Koprovka s bramborem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 262 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
Tuky | 75,28 g |
– nasycené | 50,06 g |
– nenasycené | 22,42 g |
–– mononenasycené | 20,03 g |
–– polynenasycené | 2,39 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 17,72 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
3-4 lžičky 3-4 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
kopr (čerstvý nebo nakládaný) | Kopr nať čerstvý | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
brambory | Brambor zimní | |
vejce | Vejce slepičí |