Nutriční hodnoty (Koprovka s bramborem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 262 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
| Tuky | 75,28 g |
| – nasycené | 50,06 g |
| – nenasycené | 22,42 g |
| –– mononenasycené | 20,03 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 0,42 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 17,72 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 3-4 lžičky 3-4 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kopr (čerstvý nebo nakládaný) | Kopr nať čerstvý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| brambory | Brambor zimní | |
| vejce | Vejce slepičí |