Nutriční hodnoty (Ruske plnene pampusiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 655 kJ / 2 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,43 g |
| Tuky | 68,60 g |
| – nasycené | 19,26 g |
| – nenasycené | 46,45 g |
| –– mononenasycené | 15,71 g |
| –– polynenasycené | 30,74 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 17,82 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 5,23 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 351,20 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
| 250 ml 250 ml teplé vody | Voda | 250 ml |
| 4 PL 4 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 44 ml |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 100 g 100 g sýru Feta (nádivku si můžete volit libovolnou) | Sýr feta | 100 g |
| čerstvě pokrájený kopr (nebo jiné bylinky) | Kopr nať čerstvý | |
| 4-5 4-5 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |