Nutriční hodnoty (Houbovka s bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 540 kJ / 2 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,21 g |
Tuky | 203,84 g |
– nasycené | 128,19 g |
– nenasycené | 74,48 g |
–– mononenasycené | 19,58 g |
–– polynenasycené | 54,90 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,14 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 33,69 g |
Sůl | 91,01 g |
Sacharidy | 145,86 g |
– cukry | 4,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 1000 g |
hrst hrst krájených hub | Hřib čerstvý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
petrželová nať (libeček) | Petržel nať čerstvá | |
1 1 větší syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |
1/2 1/2 vejce | Vejce slepičí | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |