Nutriční hodnoty (Houbové „koložvárske“ zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 360 kJ / 1 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,26 g |
| Tuky | 28,32 g |
| – nasycené | 8,43 g |
| – nenasycené | 12,45 g |
| –– mononenasycené | 9,31 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 56,80 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 4,41 g |
| Sůl | 10,79 g |
| Sacharidy | 221,60 g |
| – cukry | 52,30 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvých lesních hub | Hřib čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |