Nutriční hodnoty (Tvarohovo-mrkvová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 758 kJ / 4 483 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 104,05 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,76 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,29 g | 
| Tuky | 262,14 g | 
| – nasycené | 136,48 g | 
| – nenasycené | 107,45 g | 
| –– mononenasycené | 75,70 g | 
| –– polynenasycené | 31,75 g | 
| ––– omega 3 | 4,57 g | 
| Vláknina | 23,25 g | 
| Cholesterol | 1,64 g | 
| Sodík | 7,44 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 415,34 g | 
| – cukry | 203,08 g | 
| ––– laktóza | 10,76 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g | 
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g | 
| 100 g 100 g medu | Med nepasterovaný | 100 g | 
| 220 g 220 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 220 g | 
| 50 g 50 g strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky sody jedlé | Jedlá soda | 24 g | 
| trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá |