Nutriční hodnoty (Zapečené houby podle paní Šejbalové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 231 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 52,54 g |
– nasycené | 31,52 g |
– nenasycené | 20,50 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,22 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 hub (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | |
150 g 150 g zbytků masa (či uzenin) | Vepřová kýta | 150 g |
150 g 150 g tvrdých sýrů | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové |