Nutriční hodnoty (Svařák pro mlsouny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 395 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,76 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l červeného vína | Víno červené suché | 2000 ml |
1 1 rulička skořice | Skořice ceylonská | |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kardamonu (nebo celého) | Kardamom prášek | 2.5 g |
kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce bezového sirupu nebo lesní směs) | Sirup z bezu černého |