Nutriční hodnoty (Svařák pro mlsouny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 395 kJ / 1 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 61,76 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 l 2 l červeného vína | Víno červené suché | 2000 ml |
| 1 1 rulička skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kardamonu (nebo celého) | Kardamom prášek | 2.5 g |
| kůra z 1/2 kůra z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce bezového sirupu nebo lesní směs) | Sirup z bezu černého |