Nutriční hodnoty (Beránčí mlsání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
| Tuky | 29,38 g |
| – nasycené | 13,12 g |
| – nenasycené | 11,26 g |
| –– mononenasycené | 9,86 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 19,10 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 207,40 g |
| – cukry | 21,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g skopového masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
| lžíce lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 200-250 g 200-250 g předvařené rýže | Rýže předvařená | 225 g |