Nutriční hodnoty (Pečená štika s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 88,50 g |
| – nasycené | 55,17 g |
| – nenasycené | 30,51 g |
| –– mononenasycené | 25,27 g |
| –– polynenasycené | 5,24 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 370 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 14,25 g |
| – cukry | 9,05 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet ze štiky (400 g) | Štika filet | 200 g |
| 5 dkg 5 dkg čerstvě strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |