Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý ořechový věnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 704 kJ /
3 036 kcal
Bílkoviny77,24 g
– z toho živočišné bílkoviny23,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky66,17 g
– nasycené33,34 g
– nenasycené26,00 g
–– mononenasycené20,03 g
–– polynenasycené5,97 g
––– omega 30,47 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 656 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,59 g
Sacharidy515,06 g
– cukry166,16 g
––– laktóza8,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
170 ml 170 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 170 ml
sušené droždí Droždí sušené
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g másla tekutého Máslo kravské 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
250 250 až 300 g vlašských ořechů (mleté) Vlašské ořechy
40 40 mletých piškotů Piškoty
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.