Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 350 kJ /
5 103 kcal
Bílkoviny93,52 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,66 g
Tuky184,49 g
– nasycené35,22 g
– nenasycené134,59 g
–– mononenasycené96,35 g
–– polynenasycené38,24 g
––– omega 310,33 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy748,15 g
– cukry333,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu (nebo podle chuti) Rum 34 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
máslo (na vymazání plechu) Máslo kravské
hrubá mouka (na vysypání plechu) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.