Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 350 kJ / 5 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,66 g |
| Tuky | 184,49 g |
| – nasycené | 35,22 g |
| – nenasycené | 134,59 g |
| –– mononenasycené | 96,35 g |
| –– polynenasycené | 38,24 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 37,90 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 748,15 g |
| – cukry | 333,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu (nebo podle chuti) | Rum | 34 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| máslo (na vymazání plechu) | Máslo kravské | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |