Nutriční hodnoty (Kotleta na červeném víně s mrkvičkou a šalotkou, paprikovými brambory a jarni cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 84,53 g |
| – nasycené | 11,95 g |
| – nenasycené | 72,57 g |
| –– mononenasycené | 62,57 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,51 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 100 ml 100 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 8 lžic 8 lžic olivoveho oleje | Olej olivový | 88 ml |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |