Nutriční hodnoty (Uzená cibulačka se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
| Tuky | 11,90 g |
| – nasycené | 7,31 g |
| – nenasycené | 4,31 g |
| –– mononenasycené | 1,14 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 22,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,70 g |
| – cukry | 21,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 300- 400 g cca 300- 400 g cibule nakrájené na klínky | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trochu trochu (lístků) čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1,5 l 1,5 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1500 ml |
| uzené maso | Vepřová plec uzená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |