Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s lečem a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 852 kJ / 2 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 154,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 63,01 g |
| – nasycené | 21,74 g |
| – nenasycené | 27,68 g |
| –– mononenasycené | 23,39 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 30,77 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 3,83 g |
| Sacharidy | 196,85 g |
| – cukry | 31,73 g |
| ––– laktóza | 16,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 zeleninové lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 100 g 100 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |