Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s lečem a mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 852 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny177,84 g
– z toho živočišné bílkoviny154,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky63,01 g
– nasycené21,74 g
– nenasycené27,68 g
–– mononenasycené23,39 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,35 g
Vláknina30,77 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,70 g
Sůl3,83 g
Sacharidy196,85 g
– cukry31,73 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 zeleninové lečo Zelenina směs sterilovaná
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g strouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.