Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s lečem a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 852 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 154,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 63,01 g |
– nasycené | 21,74 g |
– nenasycené | 27,68 g |
–– mononenasycené | 23,39 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 30,77 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,83 g |
Sacharidy | 196,85 g |
– cukry | 31,73 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 zeleninové lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |