Nutriční hodnoty (Rukolový salát pro milovníky kozích sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 786 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 55,00 g |
| – nasycené | 38,00 g |
| – nenasycené | 16,43 g |
| –– mononenasycené | 14,73 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 117 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 1,87 g |
| – cukry | 1,87 g |
| ––– laktóza | 1,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Dvě hrsti hrsti rukoly ( nebo klidně i víc ) | Rukola čerstvá | |
| jedna zralá, ale pevná hruška | Hruška čerstvá | |
| hrst hrst jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 50 g 50 g kozího sýru s medem | Sýr kozí zrající 50% t. v s. | 50 g |
| 50 g 50 g Soignon, kozího sýru zrajícího | Sýr kozí zrající 50% t. v s. | 50 g |
| 50 g 50 g Rochebaron, zrajícího sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| lžíce lžíce tekutého medu ( měla jsem šlehaný ) | Med nepasterovaný | |
| lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| lžíce lžíce balzamikového octu z Modeny | Ocet balsamikový bílý | |
| trochu trochu mořské soli | Sůl mořská | |
| lžíce lžíce citronového olivového oleje | Olej citronový | |
| 2 lžíce 2 lžíce Crema di balsamico Rosso ( červený balzamikový krém ) na finální úpravu |