Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový salát pro milovníky kozích sýrů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 786 kJ /
666 kcal
Bílkoviny40,83 g
– z toho živočišné bílkoviny40,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky55,00 g
– nasycené38,00 g
– nenasycené16,43 g
–– mononenasycené14,73 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,37 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,90 g
Sacharidy1,87 g
– cukry1,87 g
––– laktóza1,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Dvě hrsti hrsti rukoly ( nebo klidně i víc ) Rukola čerstvá
jedna zralá, ale pevná hruška Hruška čerstvá
hrst hrst jader vlašských ořechů Vlašské ořechy
50 g 50 g kozího sýru s medem Sýr kozí zrající 50% t. v s. 50 g
50 g 50 g Soignon, kozího sýru zrajícího Sýr kozí zrající 50% t. v s. 50 g
50 g 50 g Rochebaron, zrajícího sýru s modrou plísní Niva 50% t. v s. 50 g
lžíce lžíce tekutého medu ( měla jsem šlehaný ) Med nepasterovaný
lžíce lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
lžíce lžíce balzamikového octu z Modeny Ocet balsamikový bílý
trochu trochu mořské soli Sůl mořská
lžíce lžíce citronového olivového oleje Olej citronový
2 lžíce 2 lžíce Crema di balsamico Rosso ( červený balzamikový krém ) na finální úpravu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.