Nutriční hodnoty (Rukolový salát pro milovníky kozích sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 786 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 55,00 g |
– nasycené | 38,00 g |
– nenasycené | 16,43 g |
–– mononenasycené | 14,73 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 1,87 g |
– cukry | 1,87 g |
––– laktóza | 1,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Dvě hrsti hrsti rukoly ( nebo klidně i víc ) | Rukola čerstvá | |
jedna zralá, ale pevná hruška | Hruška čerstvá | |
hrst hrst jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
50 g 50 g kozího sýru s medem | Sýr kozí zrající 50% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g Soignon, kozího sýru zrajícího | Sýr kozí zrající 50% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g Rochebaron, zrajícího sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 50 g |
lžíce lžíce tekutého medu ( měla jsem šlehaný ) | Med nepasterovaný | |
lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
lžíce lžíce balzamikového octu z Modeny | Ocet balsamikový bílý | |
trochu trochu mořské soli | Sůl mořská | |
lžíce lžíce citronového olivového oleje | Olej citronový | |
2 lžíce 2 lžíce Crema di balsamico Rosso ( červený balzamikový krém ) na finální úpravu |