Nutriční hodnoty (Játrová směs s pórkem a kari od tety Bohunky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 10,97 g |
– nasycené | 1,74 g |
– nenasycené | 4,58 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 21,90 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jater (zkoušel jsem jen kuřecí) | Játra vepřová | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika (kdo má rád ostřejší, dá pálivou) | Paprika bílá čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
vývar nebo masox | Vývar hovězí | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
kari | Kari | |
kapka kapka sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
na smažení jsem použil vepřové sádlo | Sádlo vepřové |