Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa "CAPRESE")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 492 kJ / 2 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 378,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 378,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 54,45 g |
| – nasycené | 25,35 g |
| – nenasycené | 25,80 g |
| –– mononenasycené | 21,13 g |
| –– polynenasycené | 4,67 g |
| ––– omega 3 | 2,74 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 930 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,29 g |
| Sacharidy | 6,69 g |
| – cukry | 6,67 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 8 8 nakládaných sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 200 g 200 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
| svazek svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |