Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 565 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
| Tuky | 48,58 g |
| – nasycené | 31,55 g |
| – nenasycené | 15,93 g |
| –– mononenasycené | 13,69 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 10,72 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 49,87 g |
| – cukry | 40,43 g |
| ––– laktóza | 11,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |